Marketing
Sport

Mateo Monjac pred vratima indijskog kluba North East United

monjac

Nogometaš iz Bregi pred vratima novog kluba u kojem će mu trener biti Robert Jarni, legendarni lijevi bek iz brončane generacije 98

Prema informacijama nekih hrvatskih medija, Mateo Monjacjedan od ponajboljih igrača Orijenta koji je hit klub 2.HNL, karijeru bi mogao nastaviti u egzotičnoj Indiji!

Njegov novi klub trebao bi postati North East United, a glavni trener sedmoplasiranog kluba prve indijske lige je legendarni lijevi bek Vatrenih i nekadašnji igrač Real Madrida i Juventusa, Robert Jarni.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica kako u Indiji prvenstvo traje do kraja ožujka, a u velikom broju slučajeva mnogi klubovi nakon odigrane sezone puste igrače da slobodno pronađu novi angažman.

Marketing

Monjac bi tako, kad bi se sve zvijezde posložile, mogao sljedeća dva – dva i pol mjeseca provesti u Indiji, a jednako tako bi kraj sezone, kada bi Orijent trebao voditi veliku borbu s Šibenikom oko direktnog ulaska u prvu ligu, mogao dočekati u dresu 100-godišnjaka sa Sušaka. Ako ovo nije win – win situacija, onda stvarno ne znamo što je…

Izvor: Germanijak.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top