MarketingMariner keramika
Kultura

Massimo Savić večeras nastupa na Ljetnoj pozornici u Opatiji

massimo-29.8.-opatija-IG-
foto: festival opatija

Večeras na ljetnoj pozornici u 21 sat koncert će održati jedan od najboljih vokala hrvatske glazbene scene Massimo Savić

Massimo Savić renomirani je glazbenik koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni traje već više od 35 godina.

“Glazba je titraj u zraku koji izaziva emocije”. To je definicija koju je Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umjetnost uopće, ali glazba posebno, budući da je to umjetnost koju ne možeš vidjeti, niti dotaknuti, a opet ju čovjek osjeća i cijelog ga prožima i obuzima.

Njegovu posvećenost i uvijek iznova težnju ka izvrsnosti prepoznaju i publika, ali i struka, koja mu je priznanje iskazala u više navrata dodjelom nagrade Porin.

Massimo je osvojio Porina tri puta u kategoriji “Najbolja vokalna suradnja”, dva puta u kategoriji “Pjesma godine”. Tijekom godina su nagrađeni i njegovi kolege koji su radili na albumima za snimku i aranžman, a pohvaliti se može i Porinom za najbolji kompilacijski album te s dva Porina za “Najbolji album pop glazbe”.

Kroz svoju preko trideset i pet godina dugu karijeru, Massimo se regionalno istaknuo kao jedan od najjačih i najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike glazbenih znalaca kao i feedback publike. Njegove pjesme redovito tjednima ne silaze s vrhova top ljestvica, a njegovi albumi najprodavanija su izdanja

Gitaru Massimo voli čak i više od mikrofona te i 40 godina nakon što je kupio svog prvog “Gibsona” u Rijeci, svakoga dana odvaja vrijeme za sviranje tog svog najdražeg instrumenta.

MarketingMariner keramika

Uz veliki broj koncerata sa svojim bendom koje održava tijekom godine, zanimljivo je istaknuti da povremeno, još od 2010. godine i izdanja albuma “Massimo sings Sinatra” ovaj osebujni glazbenik dobiva brojne pozive i za nastupe na različitim jazz festivalima..

Jedan od Massimovih prepoznatljivih romantičnih koncerata bit će i ovaj u Opatiji na kojem će publika moći uživati u 90 minuta čiste emocije uz popularne hitove pod zvijezdama!

Cijena ulaznice (slobodno sjedenje): 150,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Via: Festival Opatija

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top