Marketing
Opatija

Maškarani tanci u Klubu Gervais

maškare

Ove subote kreću maškarani tanci u Klubu Gervais

Četiri subote rezervirane su za maškarane tance, 26. siječnja, 2. veljače, 9. veljače i 23. veljače.

Prve tri subote tance organiziraju pusni gradonačelnik Opatije Duško Jeličić Dule i Bonaca, uz čije će se popularne skladbe zabaviti maškarani gosti.

Opatija je bila popularna destinacija za noćne izlaske a u vrijeme karnevala je osim plesa bila popularna i po povorci maskiranih grupa na alegorijskim kolima i dječjih reduta ali se to zbog raznih razloga ukinulo pa se karnevalska publika našla u vakuumu.

Da to više ne bude tako pobrinula se prošle godine najstarija maškarana grupa iz Opatije – Lumber klub. Lumber klub su osnovali ljubitelji zabave i karnevala prije 53 godine. Njihovi članovi najaktivniji su u to doba, uživaju u maškarama i nastavljaju tu tradiciju koju prenose na najmlađe članove. Zato posljednje subote, 23. veljače maškarane tance organizira Lumber klub. Predsjednica Lumber kluba Olivera Oli Tomičić najavila je Box band koji će biti zadužen za glazbu a organizirana je i bogata tombola te nagrade za najbolje maske. Ulaz na plesne večeri je slobodan a tanci počinju u 21 sat i traju do jutarnjih sati.

MarketingMNK Gorovo

Možete doći maskirani ili nemaskirani, važno je da se dobro zabavite.

U subotu 16. veljače maškarani tanci prepustiti će veče Dori- izboru hrvatske pjesme za Eurosong, odnosno nakon izbora u Gervaisu će se d održati domjenak za izvođače i organizatore u maškaranom okruženju.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top