MarketingMariner keramika
Zabava

Maškarani klapski maraton bez covid potvrda, ulaznica još ima

Maškarani klapski maraton 2020 (11), Foto Luigi Opatija, Grad O

Jedno od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru “Maškarani klapski maraton” ove će se godine održati po dvanaesti put, ali i po prvi put u ljetnom izdanju i to 31. srpnja s početkom u 21 sat, na velikoj sceni opatijske Ljetne pozornice (u slučaju lošeg vremena, event će se održati večer kasnije). Naravno, razlog izmještaja u ljetni termin je pandemija koronavirusa koja je onemogućila uobičajeno zimsko izdanje ove popularne manifestacije, ali i ljetno izdanje će svakako biti za pamćenje.

Organizator Udruga “MKM” najavljuje pravu maškaranu i veselu opatijsku večer na jednoj od najljepših pozornica u Europi, a ono što je svakako zajamčeno to je vrhunska zabava za sve ljubitelje klapske pjesme i maškara. Kako to uobičajeno na ovoj manifestaciji biva, klape će se natjecati za nagrade publike i ocjenjivačkog suda izvodeći poznate skladbe u novim aranžmanima i sa duhovitim verzijama tekstova, a nastupaju i prigodno maskirane.

Voditelji manifestacije su Dražen Turina Šajeta te Mario Battifiaca, nenadmašni dvojac koji eventu daju dodatnu dimenziju, a ove će godine ovu posebnu večer otvoriti čak tri izvrsne zvončarske skupine: Halubajski zvončari, Grobnički dondolaši i Zametski zvončari, što će biti itekako atraktivno kako za publiku tako i za opatijske goste. U natjecateljskom dijelu nastupit će klapa Podvorje iz Kaštel Sućurca, Intriga iz Rijeke, Senjkinje iz Senja, Ženska klapa Hreljin te klapa Kapric iz Zadra. Sam popis klapa potvrđuje koliko je manifestacija poznata i popularna i izvan Kvarnera te će biti itekako zanimljivo vidjeti “duhovita pripetavanja” na pozornici. Kako bi sve dobilo još veseliju notu, tijekom prebrojavanja glasova publike i ocjenjivačkog suda, u revijalnom dijelu, organizator priprema show program “Šajeta i prijatelji” u kojem će nastupiti i gosti iznenađenja.

Prema svemu navedenom bit će to doista posebna večer, a s obzirom na epidemiološke mjere koje diktiraju svakodnevni život pa tako i samu organizaciju manifestacija, broj ulaznica za “Maškarani klapski maraton” je ograničen ALI SVAKAKO TREBA NAPOMENUTI DA SE OVA MANIFESTACIJA, PREMA ODLUCI NACIONALNOG STOŽERA, MOŽE ODRŽATI BEZ POTREBE PREDOČENJA COVID POTVRDA PUBLIKE I SUDIONIKA. To je svakako dobra vijest za sve koji žele nazočiti ovoj manifestaciji. Ulaznice se mogu kupiti online putem sistema mojekarte.hr te na njihovim prodajnim mjestima Festival Opatija, Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka, New Sound Matulji…. Cijena ulaznica u pretprodaji je 40,00 kn za zone A i B  te 30,00 kn za zonu C, a na dan eventa će cijena ulaznica biti 10 kn viša od pretprodajne.

MarketingMariner keramika

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top