MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Marunada u Dobreću

preuzmi
Maruni

Drugi vikend Marunade u Dobreću 20. i 21.listopada, bogat program Marunade financiran kroz europski projekt Riviera4Seasons2 s 15 tisuća eura

Dobreć  će trećeg vikenda u listopadu  postati poželjna destinacija ljubitelja maruna, uživanja u prirodi, bogate ugostiteljske ponude i programa za sve uzraste.

Sve će i ove godine biti podređeno marunu pa će se osim sirovog, posjetiteljima ponuditi pečeni marun, kao i različiti autohtoni proizvodi na bazi omiljenog ploda. Osim maruna, bit će ponuđeni i ostali autohtoni proizvodi domaćih proizvođača.

Program Marunade ponudit će zabavu za sve uzraste, te će tako djeca moći uživati u radionicama, zajedno sa svojim roditeljima u društvenim igrama. Prema Dobreću će krenuti i nordic walking tura, a posjetitelji će moći osjetiti i čari prave stare domaće konobe. U zabavnom programu nastupit će glazbene skupine, folklorni ansambl, a subotnju večer će koncertom začiniti i popularna klapa Rišpet. Za slučaj lošeg vremena organizatori pripremaju i veliki šator koji će moći ugostiti i  programe i publiku.

Organizatori su marunade u Dobreću Grad Opatija i Mjesni odbor Dobreć.

MarketingMariner keramika

Manifestacija Marunada – Dobreć ove je godine  financirana u okviru projekta Riviera4Seasons2 iz Programa Interreg V-A Slovenija – Hrvatska kojeg Grad Opatija i Turistička zajednica Opatija realiziraju s partnerima Općinom Piran, Turističkom zajednicom Portorož, Fakultetom turističkih studija – Turistica (Portorož) i Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (Opatija).

Za programe Marunade u Dobreću odobreno je 15 tisuća eura bespovratnih sredstava.

Izvor: www.opatija.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top