MarketingMariner keramika
Opatija

Marko Ćorić (HDZ) kreće u još jednu utrku za gradonačelnika Opatije

marko Ćorić

Svoju kandidaturu Čorić je najavio na press konferenciji i na Facebooku

“Dragi prijatelji, danas sam u ime gradske organizacije HDZ-a Opatije, objavio kandidaturu za gradonačelnika Grada Opatije, na čemu se zahvaljujem članstvu, gdje sam isto tako imao i veliku podršku i naših sugrađana. Za mene je to velika čast, ali i odgovornost. U ovu političku utrku s mojim bogatim političkim iskustvom ulazim čistog srca i iskrenih namjera gdje želim biti gradonačelnik svih građana, želim da našu Opatiju učinim još boljim mjestom za život, da grad bude po mjeri svakog čovjeka, želim da svoj posao kao gradonačelnik bude isključivo u interesu naših građana i našeg grada i vjerujem da skupa s našim građanima to mogu učiniti.

154125591_5094560657282105_3593641873273337129_o

Želim da ovaj grad živi 12 mjeseci, gdje nam klasični turizam ne smije biti jedina grana turizma, a da pri tome zanemarujemo nautički, kongresni, zdravstveni, izletnički, sportski, kulturni, gastronomski, i ako sve to sinergijski povežemo, živjet ćemo u jednoj još ljepšoj i bogatijoj Opatiji. Uz sve, rekao bih tekuće potrebe u gradu i brige za svakog čovjeka, ako budem izabran za gradonačelnika zalagat ću se za konačno uređenje Trga na Slatini i naše plaže Slatina, skupa s Pančerom.

MarketingMariner keramika

Osim Trga Slatine, prioritet će mi biti izgradnja Doma zdravlja, Vatrogasnog doma, čiji su projekti već u tijeku, kao i nastavak izgradnje POS-ovih stanova za mlade obitelji i ostale građane, ali pri tome neću zaboraviti naše predivno zaleđe, naš Veprinac, Poljane, Dobreć, Oprić i Pobri, naše Volosko, Iku, Ičiće. Uz sve ove projekte što sam naveo, ono što smatram jako važnim je konačno donošenje Prostornog plana i UPU-a Opatije.” –napisao je Čorić.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top