MarketingModerato
Politika

Marko Boras Mandić predao 6000 potpisa za kandidaturu za župana

boras-mandic4

 Kandidat Akcije mladih i Unije Kvarnera za Župana Primorsko-goranske županije predao je danas Izbornom povjerenstvu 6.000 potpisa podrške njegovoj kandidaturi.

         Tom prilikom na riječkoj Korzu kao prvo je zahvalio svim građanima, volonterima i kolegama na iznimnom trudu u ovim teškim okolnostima te istaknuo:

         „U izbornu utrku ulazim uz značajnu podršku građana, odlučan da se izmjeni način upravljanja županijom. Trebaju nam nove ideje, odlučnost u donošenju odluka. Razvijati ćemo županiju projekata a ne protokola. Period koji je ispred nas zahtjeva lidere koji će imati hrabrosti razvijati konkuretnu regiju, brzu, dinamičnu i modernu.

         Biti ću župan građana i svih političkih opcija, ovo nisu parlamentarni izbori gdje se u pravilu ideološki izjašnjavamo, ovo su izbori gdje direktnim izborom biramo župane i gradonačelnike, biramo osobe a ne stranke

MarketingModerato

         Odluke ću donašati u županijskoj skupštini gdje sjedi 41 vijećnik. Regionalni parlament treba biti mjesto suradnje i uključivost a ne sukoba i nepotrebne politizacije.

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top