Marketing
Opatija

Mario Zubčić prešao trećinu puta, danas je prošao kroz Opatiju

zubčić
foto: Jan Mastrović

Treća etapa pod pokroviteljstvom ACI Marina, uspješno je savladana te je tako pređena 1/3 puta ovoga projekta

Mario je krenuo u ranu zoru iz Agroturizma Duvančić prema Kninu gdje je startao s Kninske tvrđave na put prema Skradinu, Nacionalnom parku Krka te Šibeniku da bi se zaustavio u ACI Marini Vodice na ručku.

Poslije Vodica put ga je odveo u Pirovac gdje su ga dočekali direktor Turističke zajednice Igor Meić i zamjenik načelnika Općine Pirovac Ante Čubrić da bi 40-tak kilometara kasnije prošli kroz Zadar i posjetili nezaobilazne Morske Orgulje i Pozdrav suncu. Etapa je prelaskom starog Masleničkog mosta završila nešto prije 21 sat ulaskom u Starigrad.foto: Jan Mastrović

11. svibnja 2019. Mariju se u bicikliranju pridružio i njegov prijatelj a inače grafički dizajner na projektu Boris Krpan koji je odvezao 100-tinjak kilometara.
Mario Zubčić nakon 3. etape: „Kažu da se po jutru dan poznaje. Upravo tako je bilo i kod mene danas. Od dizanja u ranu zoru pa sve do kraja, možda je to zato što sam prvi došao na doručak. U potpunosti sam uživao, danas je sve bilo kako treba. Rekao bi da sam se uspio i odmoriti poprilično. Sutra opet promjena vremena, nadam se da će snijega na Zavižanu biti dovoljno da možemo napraviti pokoju dobru grudu ili čak snjegovića.“

Ulaskom u Starigrad, Mario je prešao 212 kilometara, proveo 7:27 sati na biciklu uz prosječnu brzinu od 28:30 km/h. Današnja visinska razlika bila je osjetno bolja te je iznosila 1566 metara od starta do cilja.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
zubčić

foto: Jan Mastrović

Etapa broj 4, koja se vozila danas, 12.svibnja, donijela je popriličnu raznolikost. Uz podršku gradova Crikvenice i Rijeke povezuje se vrh Zavižan, odnosno Nacionalni park Sjeverni Velebit i Park prirode Velebit s gradovima Crikvenicom i Rijekom, uz posjet ACI marini Opatija a cilj je Rabac.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top