MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Đir

Mario Mlinarić predlaže plan prehrane

Opatija_oaza_zdravlja_Mario_Mlinaric

Počinje se naravno…od sutra!

Javna okupljanja su do daljnjega odgođena, ali Izazov Maria Mlinarića možete pratiti putem društvenih mreža. Ipak, na zdravlje se mora paziti. Mlinarić je predložio plan prehrane za prvi tjedan svog Izazova.

“Ono što je bitnije od gubitka kilograma je jačanje imuniteta, pogotovo danas. U ovom Izazovu za vas smo odabrali recepte koje je naša grupa Zdrav Život Postaje Navika proglasila zdravim, jednostavnim, brzim i najboljim”, napisao je na službenim Facebook stranicama.

MM-meni tjedni

Kao najvažnije sastojke svakog obroka ističe: kvalitetne proteine, Vitamin D, Vitamin C, Vitamin B12, Vitamin E, Kalcij i magnezij te antioksidanse.

MarketingMNK Gorovo

Za svaki dan predlaže unos od cca 1400 kcal, a prvog dana možete probati: zobene pahuljice s bananom (doručak), piletinu na meksički način (ručak), rolice od delux šunke i sirnog namaza (večera) uz obavezni međuobrok.

MM -izazov

Nadamo se da ćete uživati u preporukama Maria Mlinarića i hraniti se zdravo kako bi prevenirali razne bolesti te se pritom osjećali bolje i izgubili pokoji kilogram. I da…ne zaboravite vježbati.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top