MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Politika

Marinko Koljanin kandidat za župana Primorsko-goranske županije!

IMG-d3868c3ec3ab83ac4dc665b241f24f54-V-768×432
foto: Rijekadanas

Na kraju svog nezavisnog vijećničkog mandata u Gradskom vijeću Grada Rijeke Marinko Koljanin odlučio je samostalno krenuti u izbornu utrku za PGŽ župana.

“Najveći kompliment posebno prve tri godine, dok se nije stabilizirala većina, je da su lijevi su me nazivali desnim, a desni SDP-ovcem kad sam glasao protiv njihove opcije. To je smisao bavljenja politikom biti uključiv za dobre projekte, istaknuo je Koljanin na današnjoj tiskovnoj konferenciji.
Nisam ni lijevi ni desni nego Riječanin pozicioniran u centru građanski orijentiran, tolerantan na različitosti vjere, rase, spola koji uvažava i antifašizam i domovinski rat, domoljub i lokal patriota.”, ističe Marinko Koljanin

“Pozivan sam zadnjih mjeseci od stranaka i nezavisnih kandidata, uglavnom za sudjelovanje na izborima u gradu u kojem sam rođen. Nesuradnja Grada i Županije bila je moja tema zadnjih mjeseci, ne samo u sportu. SDP-ovi župan i gradonačelnik, 20 godina kao najmoćniji ljudi grada imaju samo protokolarnu suradnju. To me ponukalo da potražim novi izazov, sportskim rječnikom testiram svoj rad kao nezavisni i prihvatim ponudu kandidature za župana koja mi omogućava suradnju ali i ne ugrožava pravo da samostalno donosim odluke u interesu građana. U svojoj kandidaturi imati ću podršku regionalnih Liste za Rijeku, Kvarnerske inicijative i nezavisnih lista koje će se pridružiti širom Županije”, zaključio je.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Izvor: Rijekadanas

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top