MarketingMariner keramika
Opatija

Malom gradskom vijećniku Mateu Grubanu priznanje Europske komisije

hrvatski

Mateo Gruban, vijećnik XII. saziva DGV-a Grada Opatije i 1. saziva NEF-a Hrvatske dobio je posebno priznanje Europske komisije za sudjelovanje u fokus grupi vezanoj uz pisanje smjernica o sudjelovanju djece u društvenom životu.

Iz Eurochild organizacije poručuju:

„Dragi Mateo, zaista cijenimo tvoj doprinos! Doista smo bili impresionirani tvojom sposobnošću da govoriš slobodno i iskreno. Tvoja stajališta puno će pomoći u stvaranju smjernica za dječju participaciju Europske komisije! Ako postoje još neke ideje ili aspekti koje bi želio s nama podijeliti, ne ustručavaj se pisati nam. Kao mali znak naše zahvalnosti prilažemo osobno pismo Komisije kojim se priznaje tvoj doprinos.“

hrvatski

MarketingMariner keramika

Mali vijećnici Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije aktivno sudjeluju, od 2010. godine, u donošenju javnih politika za djecu u Europskoj uniji i na to smo posebno ponosni. Kontinuirani rad na promicanju vrijednosti Konvencije UN-a o pravima djeteta s posebnim naglaskom na aktivno dječje sudjelovanje ono je po čemu je Grad Opatija , Dječje gradsko vijeće i Društvo “Naša djeca” Opatija prepoznat, ne samo u Hrvatskoj nego i u Europi, o čemu svjedoče priznanja najviših institucija EU koja naša djeca primaju za svoj rad, prezentacije te zalaganje za dječja prava, naglasila je tajnica DND-a Opatija Sanja Škorić.

55555
Marketing

Zadnje novosti

To Top