MarketingModerato
Kultura

Maksim Mrvica 5.lipnja u Opatiji

ljetna

Karizmatični Šibenčanin već godinama svojim impresivnim talentom, upečatljivim imidžem i energičnim nastupima osvaja milijunsku publiku svih generacija. Svakim objavljenim albumom postigao je značajan uspjeh no među njima se svakako ističe „The Piano Player“ koji je ostvario niz zlatnih i platinastih naklada, a Maksimu Mrvici osigurao ogromnu popularnost i status planetarne glazbene superzvijezde. Pored brojnih priznanja može se izdvojiti MTV nagrada za najbolji debitantski crossover album godine, a njegov rad uvršten je na službeni album Olimpijskih igara.

Nastupao je u najprestižnijim koncertnim dvoranama diljem svijeta, poput Opere u Sydneyju, Mercedes-Benz Arene u Shangaiju, Roundhouse u Londonu i drugih, a opatijska publika ovog će ljeta na Ljetnoj pozornici imati priliku uživati u njegovom jedinstvenom glazbenom izričaju kojim probija granice glazbenih žanrova, od klasične i filmske glazbe do popa i elektronike.

Cijena ulaznice iznosi 150 kuna, odnosno 120 kuna s popustom za studente i umirovljenike. Ulaznice su u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji te online na www.mojekarte.hr

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top