MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Politika

Majda Vičić (NL) zamijenila Aleksandru Tramontanu

Majda Vičić
Majda Vičić (prva s lijeva); Foto: Smiljan Prpić

U petak, na 36. sjednici Gradskog vijeća Grada Opatije članica Nezavisne liste Ive Dujmića Majda Vičić zamijenila je dosadašnju vijećnicu Aleksandru Tramontanu koja je još prošlog mjeseca zatražila mirovanje mandata. Vičić je na protekloj sjednici prisegnula za gradsku vijećnicu, a tu će dužnost obnašati do isteka mandata aktualnom sazivu gradskog vijeća.

Majda Vičić iz Pobri rođena je 1990. u Rijeci, završila je Hotelijersko – turističku školu u Opatiji, a na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu stekla je titulu specijalistice hrane i pića. Dugogodišnja je zaposlenica poznatog opatijskog restorana Roko, a vrlo je aktivna u karnevalskoj udruzi Lumber klub iz Opatije. Na izborima 2017. nalazila se na 11. mjestu Nezavisne liste Ive Dujmića, što joj je prvi politički angažman. Obnašala je funkciju članice upravnog vijeće Gradske knjižnice “Viktor Car Emin” u Opatiji. Fokus njezina političkog djelovanja bit će društvene djelatnosti.

Prije Vičić kao zamjena za vijećnicu Aleksandru Tramontanu trebao je ući dugogodišnji direktor Milenij Hotela Vedran Gržetić, no budući da više ne živi na području Grada Opatije on je dao ostavku na svoje mjesto te je po zakonskim odredbama ta dužnost pripala Majdi Vičić.

MarketingMNK Gorovo

Podsjetimo, Aleksandra Tramontana početkom lipnja izabrana je za ravnateljicu Dječjeg vrtića Opatija te je zbog nespojivosti funkcija svoj mandat stavila u mirovanje.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top