MarketingMariner keramika
Kastav

Maja Škrinjar – Kastavka mjeseca listopada

Screen Shot 2019-11-16 at 15.13.10
Foto: screenshot

Tradicionalna nagrada – Kastavka mjeseca ide u ruke Maje Škrinjar. Ova psihologinja Dječjeg vrtića „Vladimir Nazor“, jedna od dobitnica nagrade Primorsko-goranske županije za najboljeg odgojno-obrazovnog djelatnika, dodijeljene povodom Svjetskog dana učitelja.

Profesionalni put započinje 2004. kao psihologinja pripravnica u Dječjem vrtiću Karlovac, a 2006. godine se zapošljava u kastavskom vrtiću. Redovito se stručno usavršava, te sudjeluje u brojnim projektima poput Postcards to space gdje su djeca slala razglednice u svemir. Posebno se ističe u radu s djecom s teškoćama u razvoju, a autor je projekta Pomagač u skupini te inicijator opremanja Snoezelen sobe.

Rado se uključuje u organizaciju različitih humanitarnih događaja poput Božićnog sajma, Mićeg samnja i maškaranog plesa te je urednica vrtićke internetske stranice i časopisa Boršica. Maja Škrinjar njeguje i unapređuje suradnju sa svim odgojno-obrazovnim radnicima vrtića – prepoznata je kao vrijedna, odgovorna i savjesna suradnica, a radi svojih je osobnih i profesionalnih kvaliteta cijenjena u kolektivu.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top