MarketingJadran
Lovran

Lovranski IDS izabrao novo vodstvo

Lovran

Općinska organizacija lovranskog IDS-a održala je u 30. kolovoza izbornu skupštinu. U prostorijama lovranskog Kina Sloboda IDS-ovci su izabrali novo vodstvo.

Za predsjednika je izabran Branko Piglić, poduzetnik iz Lovrana i dugogodišnji član stranke. Osim njega, predsjedništvo još čine: Werner Šorić, Edi Lohajner, Ferdinand Surijan i Davorka Turković. Fiducijarima su postali Veljko Lipovšek, Denis Kalokira i Jovica Škorić, a njihovim zamjenicima Josip Lipovac, Vedran Peculić i Davor Stambulić. Podsjetimo, za mandata bivše predsjednice stranke Nataše Miljak IDS je ostao bez mandata u općinskoj vijećnici što je najlošiji rezultat stranke u povijesti. Novo vodstvo pak ne skriva optimizam.

Prije svega želio bih se zahvaliti članovima na povjerenju koje su mi ukazali. Sada to povjerenje moramo dobiti i od naših Lovranki i Lovranaca na idućim izborima. Vjerujem da mi u IDS-u imamo mnogo mladih i kvalitetnih ljudi koji mogu donijeti Lovranu nove ideje, istaknuo je Piglić prilikom izbora za predsjednika.

Prvi koraci su nam svakako konsolidacija stranke i priprema za iduće izbore. U rad stranke moramo privući nove ljude i zajedno raditi na prosperitetu Lovrana. Naša načela ostaju ista: lokalpatriotizam, regionalizam, antifašizam i briga za najugroženije skupine naglasio je Piglić.

MarketingMariner keramika

IDS će u Poreču iduće subote 11.9. na 34. Općem saboru izabrati novo vodstvo u četverogodišnji mandat.

Autor: Luka Nalis

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top