MarketingMuzej turizma
Lovran

Lovran-Unatoč pandemiji 2020. ostvaren proračunski plus od 5.9 milijuna

Lovran

Općina Lovran – Unatoč pandemiji ostvaren proračunski plus od 5.9 milijuna kuna u 2020. godini

Na 42. sjednici općinskog Vijeća Općine Lovran u fokusu sjednice našlo se izvješće o izvršenju proračuna iz kojeg je vidljivo da je unatoč mnogobrojnim donesenim mjerama za pomoć gospodarstvu radi ublažavanja pandemije COVID-19 te općenitom smanjenom priljevu sredstava, Općina Lovran u 2020. godini ostvarila proračunski plus s 5.9 milijuna kuna. Sukladno tome, donesena je i odluka o raspodjeli viška poslovanja na izdatke u 2021. godini te odluka o prvoj izmjeni proračuna.

Veliki poslovni uspjeh Općine Lovran u vremenima gospodarske krize uzrokovane pandemijom COVID-19 i povećanih izdataka, rezultat je kvalitetnog strateškog upravljanja općinskim prihodima i rashodima, a koje će znatno olakšati poslovanje Općine u 2021. godini te otvoriti financijski prostor za donošenje novih mjera za pomoć gospodarstvu ukoliko to bude potrebno.

Podsjetimo, Općina Lovran među prvima je donijela paket mjera za pomoć gospodarstvenicima u vidu oslobađanja zakupaca plaćanja naknade za postavu ugostiteljskih terasa koja je još uvijek na snazi do kraja travnja te ostale mjere otpisa zakupnina, otpisa komunalne naknade i otpisa zakupnine javnih površina, kojima se Općina Lovran u korist poduzetnika odrekla više od 600.000,00 kn.

MarketingModerato

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top