Marketing
Sport

Lovni breki iz Lovrana osvojili turnir

IMG_6925
Foto: Daria Perčić Pobar

U subotu 17.7.2019. u sklopu manifestacije “Dani Ičića” po prvi je puta na plažiu Ičićima održan nogometni turnir Ičići open 2019. Na turniru je sudjelovalo 10 izvrsnih ekipa koje su odličnim nogometnim vještinama turnir učinile zanimljivim brojnim kupačima na plaži.

U ugodnom popodnevnom nadmetanju najuspješnijom se pokazala lovranska ekipa Lovni breki u sastavu: Dominik Možičić, Dominik Mohorovičić i Patrik Vidmar koja je u napetom finalu s 4:3 pobijedila vrlo dobru ekipu Bijelih patika iz Rijeke. Trećeplasirani su bili opatijski Dante i prijatelji.

Što se tiče pojedinaca, najbolji strijelac turnira je izvrsni Patrik Vidmar iz pobjedničke ekipe s čak 15 golova, dok je najboljim igračem proglašen Ivan Šimić iz ekipe Bijelih patika. Organizatori posebno zahvaljuju Ožujskom pivu i Mjesnom odboru Ičići bez čijeg doprinosa ovaj turnir ne bi bio moguć.

Marketing

“Nadamo se kako će ovaj turnir kao jedno osvježenje na malonogometnoj sceni Kvarnera postati tradicionalan te svake godine imati sve veći broj sudionika”, zaključio je Dominik Mohorovičić iz pobjedničke ekipe.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top