Marketing
Opatija

Ljetne aktivnosti u prostorijama Društva “Naša djeca” Opatija

djeca

Ljetne aktivnosti provode se od ponedjeljka do petka od 6,30-16,30 h u prostorijama Društva “Naša djeca” Opatija

Društvo „Naša djeca“ Opatija i ovog ljeta organizira ljetne aktivnosti za djecu tijekom školskih praznika. Ljetne aktivnosti započele su 01. srpnja, a trajati će do 31. kolovoza 2019.

Namijenjene su djeci predškolskog i školskog uzrasta, a održavaju se od 06:30 do 16:30 sati svaki radni dan. U jutarnjim satima djeca odlaze na more (Lipovica i Tomaševac), a u popodnevnim sudjeluju na raznim kreativnim radionicama (likovna, dramska, sportska radionica, radionica igranja društvenih igara i sl.). Za djecu se tijekom njihovog boravka na moru i u udruzi brinu educirane osobe za rad s djecom.

Usluga ljetnih aktivnosti uključuje: animaciju djeteta, kupanje, voćni obrok, sokove, osiguranje djeteta. Primaju od 25 do 30 djece. Animacija djece uključuje odlazak na more u jutarnjim satima, Bajkaonicu, radionice na engleskom jeziku, likovno-kreativne radionice, sportske radionice, radionice igrom, edukativne i tematske radionice za djecu. Usluge boravka započinju ujutro od 6:30,00 sati i traju do 16,30 sati radnim danom.

Roditelji moraju dijete dovesti u prostorije udruge do 9,00 zbog odlaska na more i kupanje teim  pripremiti marendu, kupaći kostim, pokrivalo za glavu, kremu za zaštitu lica i tijela od sunčevih zraka. Moguće je dogovoriti konzumaciju organiziranog ručka u obližnjem restoranu.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Ljetne aktivnosti održavaju se u prostoru Društva “Naša djeca” Opatija na adresi Stubište Lipovica 2 (pored sportske dvorane Marino Cvetković). Informacije o cijeni moguće je dobiti telefonskim pozivom na 051/ 272 443 ili 091 272 4430, upitom na e-mail dnd.opatija@gmail.com ili osobnim dolaskom u naše prostorije.

Čekaju vas u Društvu „Naša djeca“ Opatija!Ljetne-aktivnosti-2019.-768×644

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top