MarketingMariner keramika
događanja

Live streaming: predavanje “Planovi, razlozi i racionalnost

predavanje

Prvo ovogodišnje predavanje u sklopu aktivnosti ‘Predavanja mladih znanstvenika’, a unutar projekta Opatija Coffeehouse Debates, održat će se u utorak, 14. travnja s početkom u 18 sati, u prostorima Udruge “Kulturni front” u Opatiji (M. Tita 42). Riječ je o projektu kojim se popularizira znanosti i promiče demokratska raspravljačka kultura, a aktivnosti koje uključuje mlade znanstvenike ciljaju dodatno prema povezivanju akademske i lokalne zajednice, te prema promociji mladih stručnjaka iz Opatije, Rijeke i okolice

Predavanje će održati David Grčki, magistar kulturologije i doktorand da Filozofskom fakultetu u Rijeci, te suradnik na istraživačkom projektu “Racionalnost: između logičkog ideala do svakodnevnog zaključivanja”. Grčki se, kroz istraživanje za svoj doktorski rad, bavi pitanjima racionalnog donošenja odluka, iz poseban fokus na donošenje odluka kroz vrijeme u obliku planova. Kroz ovo predavanje, koje predstavlja i izvrstan uvid u njegovu disertaciju, pokušat će odgovoriti koja je uloga i važnost planova u našem svakodnevnom životu, trebamo li se držati vlastitih planova, te jesmo li iracionalni ako ih se ne držimo.

Organizatori iz opatijske Udruge “Kulturni front” pozivaju sve zainteresirane da ovo zanimljivo predavanje dodaju u svoje planove za utorak, te da ih se konzistentno drže.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top