Marketing
Opatija

Lions klub Opatija donirao knjige Dječjoj bolnici na Kantridi

IMG-9828

U četvrtak. 22. 10. 2020. ispred Lions kluba Opatija, predsjednik kluba Edvard Badurina i Ana Dudić Zubčić uručili su Odjelu onkologije i šefici Dječje bolnice Kantrida dr. prof. Roganović knjige u vrijednosti 1,000,00 kn autorice Ana Dudić Zubčić.

‘U početku bijaše riječ’…rječju širiti ljubav i dobro, činiti nas boljim ljudima veliki je dar svemira.. I sama autorica je dodala da joj je u njezinom poslu kao mag. pharm. najdraža nagrada kad pacijent uz zahvalu na pruženoj usluzi doda “vi naprosto liječite riječima”.

U ovima za sviju izazovnim vremenima, Lionsi se ne predaju, nastavljaju koliko god je moguće pomoći onima koji tu pomoć najviše trebaju, a prvenstveno među njima su teško bolesna djeca, čiji život tek treba da se rascvjeta. Upravo tim povodom su predsjednik opatijskih Lionsa Edvard Badurina i pjesnikinja Ana Dudić Zubčić s dr. prof. Roganović razgovarali o mogućoj promociji nove knjige Ane Dudić Zubčić gdje bi sva prikupljene sredstva prodajom knjiga po popularnim cijenama bila donirana Onkološkom odjelu bolnice Kantrida.

MarketingMariner keramika

55555

Zadnje novosti

To Top