MarketingMNK Gorovo
Zabava

Liminal DJ party u Gervaisu

Andrea Oliva Liminal

Jedan od najvećih hrvatskih DJ partyja sutra u opatijskom klubu Gervais!

Sutra, 1. prosinca 2018. s početkom u 22:00 sata u Klubu Gervais (Nikole Tesle 5) u Opatiji.

Klub Gervais polako prerasta u sve važnije mjesto elektronske glazbene scene s neskromnom ambicijom da izvan ljetne sezone postane najvažnije mjesto ovakvog tipa događanja u široj regiji. Nakon nekoliko uspješno organiziranih DJ partyja tijekom posljednjih godinu dana, s nastupima Petra Dundova, Luce Montecchija, Mastermixa, System Divina i mnogih drugih, 1. prosinca 2018.sprema se u suorganizaciji Festivala Opatija i Liminala dosad najveći DJ party koji je Opatija vidjela posljednjih godina. Naime, ovoga će puta klub Gervais preuzeti ulogu najpoznatijih klubova Ibize i najmasovnijih svjetskih festivala poput Zürich Street Parade, Tomorrowlanda, Ultra Music Festivala.

Prvi put u Opatiju i ovaj dio Hrvatske dolazi velikan svjetske klupske scene: Andrea Oliva. Oliva je među najtraženijim headlinerima posljednjih godina otkako si je osigurao rezidenciju u popularnoj Ushuaïa, jednom od najpoznatijih klubova na Ibizi. Redovno nastupa i u ostalim klubovima kao što su Space, Amnesia, Hï Ibiza, Pascha. Ukratko, sve redom najvažniji europski klubovi.

Gotovo i nema poznatijeg svjetskog festivala na kojem se Oliva ne nalazi na line-upu (Kappa Futur festival, ADE, DGTL Festival, Sunwaves), a ovo će mu biti prvi klupski nastup u regiji. Njegova DJ reputacija i uspjeh temelje se na iznimnim producentskim izdanjima. Remix koji je napravio za Luciana, trake “Rise of Angels”, osigurao mu je suradnju s najboljim etiketama underground elektroničke scene, pa su tako iza njega izdanja za Defected, Hot Creations, Desolat, Moon Harbour, Knee Deep, Rejected i dr.

Uz Andreu Olivu, 1. prosinca će u klubu Gervais nastupiti i neki od najuspješnijih domaćih izvođača: System Divine, Ana Antonova, Amor, kao i Marcel, San Suono i JKBC.

Marketing

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80,00 kn, a na dan nastupa 100,00 kn. Ulaznice su u prodaji u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na www.mojekarte.hr

Medijski pokriva Rivijera News.

https://www.rivijeranews.hr/uskoro-liminal-clubbing/

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top