MarketingMNK Gorovo
Sport

Liburnija futsal cup 2019. održat će se od 2. – 6. siječnja

LFC

Od 2. do 6. siječnja 2019. u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji održat će se «Liburnija futsal cup 2019». Najveći futsal turnir u regiji održat će se devetu godinu za redom, a organizatori očekuju rekordan broj prijava. Bit će to jedinstvena prilika da se na jednom mjestu okupe ponajbolji malonogometaši u regiji i inozemstvu.

Turnir će se igrati prema standardnim FIFA futsal pravilima, dakle 4 igrača u polju + vratar s loptom veličine 4. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem naše službene Facebook stranice Liburnija futsal cup ili na broj telefona 091 218 4015 do 27. prosinca 2018. kada će se održati izvlačenje skupina. Broj ekipa ograničen je na 24, dok će nagradni fond iznositi 18 000 kn kojeg će podijeliti tri najbolje ekipe na turniru. Kotizacija za turnir iznosi 800 kn koju svaka momčad mora uplatiti prije početka turnira. Za sve posjetitelje organizatori su pripremili  bogatu tombolu koja će biti održana posljednjeg dana turnira.

«Svake godine konkurencija je sve snažnija. Na turnir osim najboljih futsal igrača naše regije. dolaze reprezentativci Hrvatske i Slovenije. Budući da svi veći turniri u ovom djelu Hrvatske prelaze na sustav mini nogometa, dakle 5 + 1, naš turnir ostaje jedini klasični turnir prema futsal pravilima čime smo uistinu jedinstveni na ovom području. Futsal je jedini istinski malonogometni sport priznat od svjetske krovne nogometne organizacije FIFA-e, a ljepotu tog sporta ne treba posebno naglašavati.»,poručuju organizatori.

Marketing

Osim seniorskog djela turnira, ove godine će se isto tako već tradicionalno održati i FUTSAL MINI  CUP turnir za djevojčice i dječake rođene 2009. godine i mlađe. Turnir će se igrati posljednja dva dana turnira, dakle 5. i 6. siječnja 2018, a prijave su također slobodne. Svi sudionici bit će nagrađeni peharima i medaljama, a sudjelovanje na turniru je besplatno.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top