MarketingMNK Gorovo
Sport

Liburnija Futsal Cup 2019: Mladi Opatijci iznenadili, ali nesretno ispali s turnira

IMG_4944

Ekipa Trumm predvođena velikanom hrvatskog futsala Patrikom Drndićem također je ispala u osmini finala.

U osmini finala Liburnija futsal cupa 2019. koja se jučer odigrala u Dvorani Marino Cvetković u Opatiji bilo je vrhunskih sportskih predstava. Mladi Opatijci iz ekipe Futsal Gorovo umalo su priredili senzaciju nakon što su u regularnih 30 minuta odigrali 1-1. s jednim od favorita turnira CB Tin. Poveli su favoriti pogotkom Rudele, ali je brzonogi Vološćan Dino Šarković utakmicu vratio u egal. Pristupilo se raspucavanju sa šest metara u kojima je iskusnija ekipa CB Tin bila uspješnija.

Vita leva Elektrometal iz Poreča pobijedila je riječki Dinocop s 3-1. Posebno lijepa utakmica bila je utakmica dvaju favorita, ekipe Trumm i ekipe Futsal Pule koja je nakon 30 minuta završila 3-3. Posljednje tri minute Patrik Drndić i ekipa vodili su s 3-1, ali je Futsal Pula došla do izjednačenja i na raspucavanju bila uspješnija te se plasirala u četvrtinu finala.

Nakon izvođenja kaznenih udaraca prošli su i dečki iz još jedne “domaće” ekipe nazvane CB Campana. Sva tri puta matirali su gostujućeg vratara iz istarske ekipe Ulja Komarija. Odlučujući penal zabio je Đerđ Kurti.

Uvjerljivi su bili dečki iz riječko-istarsko-slovenske ekipe Erik Team koji su svladali matuljsku CB Romu s 4-1. Pomalo s(p)retno prošli su i CB Scorpion iz Rijeke odigravši 5-4 protiv riječkih haklera Desetki. S minimalnom razlikom u četvrtfinale plasirali su se i istarsko-matuljska ekipa NiM Forest Pub koji su slavili protiv Grin Baze s 4 naprama 3.

MarketingMNK Gorovo

U derbijiu osmine finala koji se odigrao u petak između Nova 6 i MNE Veruda Butoniga pobijedila je slovenska ekipa Nova 6 s 6-3. Za pobjednike su nastupili i osvajači turnira 2016. Nikola Jandrić i Jaka Bizjak. 

Danas je na rasporedu završnica turnira, a utakmica za 3. mjesto i finale bit će u izravnom prijenosu samo na našem portalu.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top