MarketingMNK Gorovo
Kultura

Last Christmas u Gervaisu 18.12.

last_christmas_plot_twist_1.0

Okosnica filma su hitovi legendarnog Georga Michaela

Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume u ovoj romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georga Michaela.

Kate tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje ju dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, te se ona zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce i vidjeti gdje će ih to dovesti.

Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta ćuti i nikada objavljivane pjesme Georga.

Cijena ulaznice: 25,00 kuna

Marketing

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kuci Korzo te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije pocetka održavanja.

Stoji u najavi Festivala Opatija.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top