MarketingMariner keramika
Kultura

Land art prodajna izložba u Lovranu

galerija-laurus-cover-e1560416183125
Foto: www.opcinalovran.hr

Umjetnica Ira Begović – Gaia u Lovranu organizira prodajnu land art izložbu koja će se održati od 20.-30. rujna 2019. Njezino priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Ovim putem željela bih Vas informirati i pozvati umjetnike na sudjelovanje na prvom izdanju cjelogodišnje prodajne land-art izložbe umjetničkih skulptura i slika u Lovranu (Opatijska rivijera) uz Lungomare (šetnica uz more)  i pod morem, u parkovima i u Starome gradu Lovran (Galerija Guc i Kula) – ”Skulpture uz more” od 20.09. – 30.09. 2019 na temu ”More: Volim more i cijeli život živim s morem” – ”I love the sea and my whole life I live with it”.Umjetnici su pozvani poslati svoje vizualne primjere i opise radova od 1.9.2019 – 20.09.2019 na email: ira.gaia@gmail.com”.

Skulpture uz more je cjelogodišnja prodajna land art izložba suvremenih umjetničkih i/ili interaktivnih skulptura i slika koje sjedinjuju znanost&umjetnost&nove tehnologije u jednoj skulpturi. Skulpture i slike će biti izložene uz Lungomare (šetnica uz more)  i pod morem, u parkovima i u Starome gradu Lovran (Galerija Guc i Kula). Slikari su pozvani i uključeni na stvaralaštvo na istim lokacijama.

MarketingMNK Gorovo

Umjetnici se biraju putem otvorenog međunarodnog natječaja. Manifestacija bi bila praćena godišnjim katalogom i online arhivom/izložbom u originalnom ambijentu svih umjetnika i skulptura. Manifestacija je ”art in residence” u trajanju od 10 dana i natječaj zahtjeva vizualni koncept skulpture.Umjetnici su odgovorni za vlastiti materijal i postavljanje skulpture, dok organizator mora osigurati smještaj za vrijeme rezidencije te promociju umjetnika i prodaju skulptura.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top