MarketingJadran
Kultura

Laav story basnoslovna u Centru Gervais

laav-story-basnoslovna_najava
foto: Festival Opatija

Nedjelja, 21.3. u 11 sati

Prema Ezopovim basnama:
LAAV STORY – BASNOSLOVNA
Teatar Barakuda 2012
Režija: Mario Kovač i Sanja Sumrak Rado / Glazba: Vlatko Panić i Hrvoje Prskalo / Igraju: Sanja Sumrak Radoš i Matija Major/Denis Bosak/ Trajanje: 40 min / Uzrast: 5+

Interaktivna, igrano-lutkarska predstava o nastanku jednog divnog prijateljstva. Mija i Matija su dvoje (ne)prijatelja iz istog razreda koji se uopće ne poznaju i ne mogu biti više različiti: Mija voli čitati knjige, priče, bajke i basne, a Matija voli matematiku i nogomet.

Sve to ipak neće biti prepreka za njihovo zajedništvo, toleranciju i naposljetku pravo prijateljstvo koje će razviti dok budu ispunjavali školski zadatak – napraviti predstavu. Mija i Matija odglumit će čak četiri Ezopove basne: Kornjača i zec, Lav i miš, Ja magarac, Lisica i gavran i zajedno stvoriti jednu potpuno novu priču.

Predstava je sudjelovala na nekoliko festivala, između ostalih na Lutkarskom proljeću u Vinkovcima gdje je proglašena najboljom interaktivnom predstavom za djecu, a naslovna pjesma iz predstave “MAŠT MAŠT, MAŠTAM” postala je službena himna Lutkarskog proljeća.

Cijena ulaznice: 40,00 kuna
Obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 30,00 kuna po osobi / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na mojekarte.hr.

MarketingJadran

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais se otvara sat vremena prije početka programa.
Program se održava sukladno epidemiološkim mjerama.

 

Izvor: Festival Opatija

 

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top