MarketingMNK Gorovo
Opatija

Kup Opatija 2019. u organizaciji ŠRK Jadran

šrk_jadran

Međunarodno natjecanje u športskom ribolovu na moru – XXVIII. Kup Opatija 2019.

U nedjelju, 7. srpnja 2019. godine, održati će se međunarodno natjecanje u športskom ribolovu na moru – XXVIII. KUP OPATIJA 2019., u organizaciji Športsko ribolovnog kluba “Jadran” Opatija. Natjecanje započinje u 7.30 ujutro i završava u 12.30 sati, nakon čega slijedi vaganje ulova, zajednički ručak te proglašenje rezultata i podjela nagrada.

Prijave se dostavljaju Športsko ribolovnom klubu “Jadran” Opatija i to najkasnije do srijede, 3. srpnja 2019.

Natjecanje je isključivo ekipno, a ekipu čine dva natjecatelja koji love iz usidrene brodice. Prijavljene ekipe svrstati će se u dvije međusobne konkurencije i to kao ekipa seniora i ekipa seniorki i kao takve će se bodovati. Natjecatelji smiju tijekom lova koristiti najviše jedan povraz ili štap s koturom i strukom s najviše tri udice vezane na predvezu. Od ostalih uvjeta važno je još istaknuti da udica nesmije biti lakša od 20 grama, ješka je slobodna i može biti pripremljena, a osnovnu ješku osigurava domaćin, a kad natjecanje završi, ulov se predaje na Matični brod i to najkasnije 20 minuta po završetku natjecanja.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Sve ekipe natječu se za naslov ukupnog pobjednika, odnosno za prijelazni pehar koji je trenutno u posjedu ŠRD “Tunera” Jadranovo.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top