Marketing
Đir

Krunoslav Kapetanović izabran za menadžera godine

Kruno

Za menađera godine 2019. u kategoriji malih poduzeća izabran je Krunoslav Kapetanović

Kapetanović je svoj uspjeh podjelio urbi et orbi putem Facebooka, a njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

Jučer mi je Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA, dodijelilo nagradu Menadžer godine 2019. u kategoriji malih poduzeća. Veliko je to priznanje, pogotovo zbog toga jer ga dodjeljuje struka i kolege menadžeri. Zahvaljujem se ljudima koji su me nominirali i svima koji su me odabrali. Puno vizije, truda, znoja, upornosti i rizika stoji iza ove nagrade. Hvala mojim vraničkim brežuljcima koji su beskrajan izvor inspiracije. Hvala mojoj Opatiji bajnoj, najljepšem gradu na svijetu. Hvala mojoj obitelji na potpori u svemu što radim!”

nagrada kapetanović

MarketingMNK Gorovo

Opatijski hotelijer i ugostitelj Krunoslav Kapetanović, vlasnik je Ville Kapetanović koja nosi četiri zvjezdice, te hotela sa pet zvijezdica Navis.

Od 1992. godine Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA na kraju svake poslovne godine dodjeljuje ravnopravne nagrade najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima. Ove godine dodjeljuju se nagrade u 10 kategorija: Velika poduzeća, Srednja poduzeća, Mala poduzeća, Mladi menadžer, Javna poduzeća, Inozemna poduzeća, Poduzetnik godine, Projekt menadžer, Nagrada za životno djelo i Društveno poduzetništvo. Nagrada u kategoriji Društveno poduzetništvo dodjeljuje se prvi put.navis

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top