MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Sport

Kristijan Flego: Protiv Istre idemo na 120% i ostaviti srce na terenu

received_217403846189438

Nogometaši Orijenta najugodnije su iznenađenje ovogodišnjeg izdanja 2.HNL te ih još samo jedan korak dijeli do ulaska u elitni rang natjecanja. Na tom posljednjem koraku čeka ih ekipa Istre, devetoplasirana momčad 1. HNL. Pred povijesnom utakmicom za „ponosa s Krimeje“ uspjeli smo dobiti izjavu od mladog opatijskog brzonogog napadača Kristijana Flege, koji je ovu sezonu „terorizirao“ vratare po drugoligaškim terenima, diljem Hrvatske. U Orijent je stigao iz svog matičnog kluba NK Opatije te se odmah u svojoj prvoj drugoligaškoj sezoni pokazao pravim osvježenjem za ekipu s Krimeje.Ovom prilikom, Kristijanu čestitamo i njegov današnji rođendan te se nadamo kako će mu ulazak u 1. HNL biti prigodan poklon za njegov 21. rođendan.

Kristijane ovo ti je bila prva drugoligaška sezona u tvojoj karijeri te je zasigurno druga liga bila svojevrsni iskorak za tebe što se tiče kvalitete samog natjecanja. Kako si zadovoljan svojim igrama tijekom ove sezone?
Tako je, slažem se s tom konstatacijom. Zadovoljan sam svojim igrama tijekom sezone, međutim, ne želim se zadovoljiti time te smatram da uvijek može bolje. Mlad sam te smatram da još mogu napredovati u igračkom pogledu.

Orijent je najugodnije iznenađenje lige te hit ovogodišnjeg natjecanja. Da li ste se i prije početka lige nadali ovakvom rezultatu ili je ovo i za Vas jedno iznenađenje?
Nismo se nadali ovakvom ishodu. U drugu HNL smo ušli bez rezultatskog imperativa i nismo ciljali previsoke pozicije. Smatram da je ovaj rezultat ugodno iznenađenje, ali prije svega potvrda dobrog rada u klubu i svlačionici. Mi kao igrači, nismo sumnjali u vlastitu kvalitetu i znali smo da možemo konkurirati za sam vrh.

received_217403846189438

Kako komentiraš naredni dvomeč za ulazak u prvu HNL protiv Istre, dojam je da niste bez šansi u tom dvoboju?
Smatram da imamo šanse, međutim loše po nas je što nismo u natjecateljskom ritmu, s obzirom na to da smo zadnju ligašku utakmicu igrali još u ožujku, dok je s druge strane Istra u natjecateljskom ritmu već duže vrijeme. Bez obzira na to u utakmicu se ulazi 120% i ekipa će ostaviti srce na terenu.

MarketingMNK Gorovo

Nažalost imate isti problem poput Opatije, Krimeja nije dobila licencu te ćete svoju domaćinsku utakmicu morati igrati na stadionu Kantrida. Smatraš li to određenom otegotnom okolnošću po vas?
Mislim da to neće biti problem za nas, Kantrida je prekrasan stadion i užitak je igrati na njemu. Žao mi je što nećemo igrati na svojoj Krimeji, ali što je tu je, takva su pravila i treba ih poštivati.

Iz NK Opatije si došao u Orijent te zasigurno u svom matičnom klubu imaš i puno prijatelja. Kako komentiraš uspjeh Opatije, smatraš li da mogu ponoviti vaš ovogodišnji uspjeh u drugoj HNL?
Presretan sam uspjehom svog matičnog kluba. Opatija je napokon ostvarila ono što je i zaslužila prethodnih godina. Opatija je kvalitetna momčad s puno iskusnih i prekaljenih igrača. Mogu postići jako dobre rezultate. Nikad se ne zna, i za nas se govorilo da nam predstoji borba za ostanak, a na kraju smo postigli vrhunski rezultati, ne bi me iznenadilo da i Opatija ponovi takav uspjeh.

Mlad si igrač i pun potencijala, gdje se vidiš u nastavku svoje karijere?
Ne mogu reći sa sigurnošću, nogomet je nesigurna djelatnost i teško je predvidjeti njegovu budućnost, ali cilj su naravno daljnji igrački razvoj i mogućnost igranja u prvim ligama.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top