Marketing
Opatija

Kristian Kolaj seniorski kickboxing prvak Hrvatske

kolaj
Kristian Kolaj seniorski kickboxing prvak Hrvatske

OFC-ov borac Kristian Kolaj postao seniorski kickboxing prvak Hrvatske

Kristian Kolaj ove je subote, 09. ožujka, nastupio na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu koje se održavalo u Osijeku i na kojem je nastupilo više od 250 boraca iz 47 klubova sa svih strana države.

Mladi borac Opatija Fight Cluba nedavno je postao senior, ali i u tom uzrastu je nastavio s osvajanjem zlatnih medalja na državnom prvenstvu.

U kategoriji do 57 kilograma Kolaj je u finalu discipline K-1 za protivnika imao Luku Miklečića iz Zagreba s kojim se već borio prije manje od pola godine na jubilarnom Opatija Fight Nightu. Tada je u prilično izjednačenoj borbi odnio pobjedu sudačkom odlukom, a i ovog puta je slavio istim rezultatom, čak i nešto malo bodovno uvjerljivije.

MarketingMNK Gorovo

Nakon relativno izjednačene prve runde Kolaj je u preostale dvije runde bio znatno konkretniji i precizniji te je u konačnici nakon sve tri odrađene runde slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Ovime je Kolaj osigurao mjesto u seniorskoj hrvatskoj kickboxing reprezentaciji koja na rasporedu u listopadu ima WAKO Svjetsko prvenstvo.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top