MarketingMariner keramika
Vijesti

Krenule prijave za 12. Maškarani klapski maraton

Maškarani klapski maraton 2020 (11), Foto Luigi Opatija, Grad O

U ova čudna vremena, svakako nam treba pozitive, a jedno od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru svakako je Maškarani klapski maraton koji se već 11 godina održava u Opatiji. Nadaleko poznata manifestacija bi svoje dvanaesto izdanje trebala doživjeti 30. siječnja 2020.g. u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji, u već nadaleko poznatoj vrhunskoj atmosferi. S koliko publike i pod kojim epidemiološkim uvjetima još se ne može znati, ali kako god da bude – bit će zabavno i originalno.

 

U organizaciji Udruge MKM i naredne bi godine poznate napjeve trebale zapjevati poznate klape, ali s nekim novim, zanimljivim i dosjetljivim tekstovima i aranžmanima, baš onako kako to oduvijek čine oduševljavajući brojnu publiku, a za ovu večer se klape tradicionalno pripremaju biti što originalnije maskom, koreografijom i izvedbom.

MarketingMariner keramika

Upravo stoga organizator poziva klape da se na vrijeme prijave za ovu jedinstvenu manifestaciju, jer je broj sudionika ograničen. Podsjetimo, klape se natječu za vrijedne nagrade koje dodjeljuje ocjenjivački sud i za nagrade publike koja glasa putem glasačkih listića. Klape se mogu prijaviti mailom na kzu.mkm.opatija@gmail.com ili na 091/ 57 56 508, a preko istih kontakata mogu dobiti i sve potrebne informacije.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top