Opatija

“Maškarani klapski maraton” ponovno u Opatiji: Kreće prodaja ulaznica

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Ljetna pozornica Opatija,

Sve je spremno za maškarani spektakl u Opatiji, kreće prodaja ulaznica

Jedno od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru “Maškarani klapski maraton” ove će se godine održati po trinaesti put i to 25. veljače s početkom u 20 sati, u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Organizator ove manifestacije je Udruga “MKM” koja najavljuje pravu maškaranu i veselu opatijsku večer. Kako je to već uobičajeno, maškarane klape će se natjecati za nagrade publike i ocjenjivačkog suda izvodeći poznate skladbe u novim aranžmanima i sa duhovitim verzijama tekstova koji se dotiču aktualnih tema koje nas okružuju.

MIK

MIK

Dražen Turina Šajeta i Mario Lipovšek Battifiaca biti će voditelji

Voditelji manifestacije su Dražen Turina Šajeta te Mario Lipovšek Battifiaca, taj nenadmašni dvojac koji eventu daju dodatnu dimenziju ove će godine večer otvoriti uz zvončare, što će biti itekako atraktivno.

U natjecateljskom dijelu nastupit će Ženska klapa Hreljin, Muška klapa Kastav, Vokalisti Salone iz Solina, Ženska klapa Kurjože iz Splita, Muška klapa Skalin iz Matulja, Muška klapa Baladur iz Opatije, Muška klapa Intriga iz Rijeke te Muška klapa Mimoza iz Splita. Sam popis klapa potvrđuje koliko je manifestacija poznata i popularna i izvan Kvarnera te će biti itekako zanimljivo vidjeti “duhovita pripetavanja” na pozornici.Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Ljetna pozornica Opatija,

Kako bi sve dobilo još veseliju notu, tijekom prebrojavanja glasova publike i ocjenjivačkog suda, u revijalnom dijelu, organizator priprema show program Marija Lipovšeka Battifiace.

S obzirom na epidemiološke mjere broj ulaznica za “Maškarani klapski maraton” je ograničen

Prema svemu navedenom bit će to doista posebna večer, a s obzirom na epidemiološke mjere koje diktiraju svakodnevni život pa tako i samu organizaciju manifestacija, broj ulaznica za “Maškarani klapski maraton” je ograničen te organizator poziva zainteresirane da svoj primjerak ulaznice osiguraju što prije.

Početak prodaje ulaznica je četvrtak, 10. veljače u 8 sati, online putem sistema mojekarte.hr te na njihovim prodajnim mjestima Festival Opatija, Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka, New Sound Matulji….

Cijena ulaznica je 70,00 kn za parter te 50,00 kn za tribine.

Na ulazu će posjetitelji uz ulaznicu trebati predočiti i valjanu COVID potvrdu.IMG_5792

 

Za one koji neće moći uživo popratiti maškaranu feštu u samoj dvorani, a i zbog ograničenog broja ulaznica, organizator je osigurao i prijenos uživo putem platformi Vimeo, Youtube, Facebook na mreži Novinet.hr koja uključuje portale Podučkun.net, Torpedo.media, Tunera.info, Bodulija.net, Lanterna- magazin.net.

U pandemijskim vremenima,Maškarani klapski maraton je jedan od rijetkih programa koji će se održati, a uz popularnost maškara i same manifestacije sigurni smo da nas čeka još jedna nezaboravna maškarana večer u Opatiji.IMG_5800 (1)

55555

Zadnje novosti

To Top