MarketingMariner keramika
Vijesti

Kreće novi krug foto natječaja „Volim svoju županiju“

cvijeće, park

Hrvatska zajednica županija sedmu godinu zaredom pokreće foto natječaj „Volim svoju županiju“ kojemu je cilj promocija posebnosti hrvatskih županija.

Natječaj će trajati od 1. do 15. svibnja, a fotografije se mogu prijaviti putem aplikacije https://www.volimzup.hr/. Svi ljubitelji fotografije, bilo da se radi o profesionalnim ili amaterskim fotografima, pozvani su da se uključe, a cilj je pokazati detalj, motiv, posebnost svakog kraja Hrvatske. Svaki autor može prijaviti do tri fotografije.
Na čelu stručnog žirija je profesionalna fotografkinja Mare Milin, uz koju su i predstavnici županija – Davor Pavić iz Splitsko-dalmatinske, Petra Vadlja iz Međimurske i Franca Moscarda iz Istarske županije.
Osim najboljih prema mišljenju stručnog žirija, bit će nagrađena i fotografija s najvećim brojem osvojenih glasova (likeova) unutar aplikacije. Za glasovanje je potrebna prijava putem društvenih mreža. Ovogodišnja novost je da se fotografije snimljene dronom boduju u svojoj kategoriji, a najbolja će također biti nagrađena. Glavne nagrade su GoPro Hero 10 sportske digitalne kamere.
Podsjećamo, natječaj „Volim svoju županiju“ pokrenula je Hrvatska zajednica županija 2016. godine, prvenstveno zbog promocije posebnosti hrvatskih županija. Svake godine stručni žiri odabire najbolje fotografije iz svih županija koje ulaze u postav putujuće izložbe. Izložbe su do sada otvorene u mnogim gradovima – od Vukovara do Pule, Zadra i Dubrovnika, građani su imali priliku vidjeti ovu jedinstvenu izložbu. Svake godine, nakon otvaranja izložbe, cijeli postav donira se jednoj ustanovi na čijim zidovima nastavlja pričati priču o ljepotama hrvatskih krajeva.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top