MarketingMariner keramika
Zabava

Kreće MIK, COVID potvrde za publiku nisu potrebne, ulaznica još ima

IMG_5781

Sve je spremno za polazak mikovske karavane koji svi željno iščekuju. I izvođači, i orgazniator, a zasigurno i mikovska publika. Došlo je vrijeme kada će mikovci zapjevati pred publikom – ono najdraže vrijeme! Vjerujemo da publiku svakako zanima podatak da za mikovske večeri neće biti potrebne COVID potvrde, osim ako se odluke Nacionalnog stožera CZ drastično ne promijene. No, nadamo se da se to neće dogoditi.

Podsjetimo, četverodnevna turneja mikovske karavane započet će u srijedu 1. rujna u Opatiji na Ljetnoj pozornici, u četvrtak, 2. rujna Riječani će na Trgu Riječke rezolucije doživjeti MIK u njegovoj matičnoj luci, a zatim mikovska karavana dolazi u Crikvenicu gdje će na Trgu Stjepana Radića u petak, 3. rujna održati generalnu probu koja je zatvorena za publiku, a u subotu, 4. rujna, veliku završnu večer festivala. Sve festivalske večeri započinju u 21 sat.

 Ukupno 47 izvođača predstavit će uživo 19 skladbi, uz pratnju festivalskog orkestra, pratećih vokala te pod voditeljskim kormilom voditeljski trija Uršula Tolj, Robert Ferlin i Mario Battifiaca. Svi oni koji neće imati mogućnost nazočiti festivalskim večerima uživo, završnu će večer moći pratiti na malim ekranima, u izravnom prijenosu HTV-a na 2. programu.

Ulaznica za festivalske večeri u Opatiji i Rijeci još ima i mogu se kupiti u sustavu mojekarte.hr te na njihovim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka, Festival Opatija, New Sound Matulji…). Cijena ulaznice iznosi 70,00 kn.  Zbog epidemioloških mjera je broj ulaznica ograničen, a festivalske večeri će se održati u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Ulaznice će se moći kupiti i na samom ulazu prije početka festivalskih večeri, ukoliko se ne prodaju u predprodaji.

MarketingMariner keramika

Grad Crikvenica, kao domaćin završne večeri u suradnji sa Gradom Novim Vinodolskim neće naplaćivati ulaznice, no na veliku završnicu će moći samo oni koji će podignuti svoje besplatne ulaznice u Turističkom informativnom centru TZG Crikvenice na Trgu Stjepana Radića počevši od uotrka 31. kolovoza u terminu od 8 – 20 sati. Napominjemo da svaka osoba može podignuti maksimalno dvije ulaznice te da je broj mjesta u publici ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera.

 

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top