MarketingMariner keramika
Opatija

Koordinacija načelnika Stožera civilne zaštite liburnijskih lokalnih samouprava

20210924_090731-2048×1152

U opatijskoj gradskoj vijećnici održana je Koordinacija načelnika Stožera civilne zaštite liburnijskih jedinica lokalne samouprave: Grada Opatija, Općine Matulji, Općine Mošćenička Draga i Općine Lovran.

Zamjenik načelnice Stožera civilne zaštite Grada Opatije i zapovjednik JVP Opatija Gordan Filinić održao je prezentaciju na temu „Djelovanje sustava vatrogastva u sustavu civilne zaštite i domovinske sigurnosti RH“ o čemu je zapovjednik Filinić govorio i temeljem iskustva s terena u snažnom potresu na Banovini koji se dogodio 29. prosinca prošle godine. Ni na našem području ne možemo isključiti mogućnost ugroze od potresa te je stoga nužno neprestano ulaganje u sustav koji treba planirati i na lokalnim razinama te se konstantno usavršavati prateći moderna tehnološka dostignuća, poručio je Filinić.

Na Koordinaciji se raspravilo i o Planu djelovanja civilne zaštite liburnijskih lokalnih samouprava, procjeni rizika od velikih nesreća, organizaciji osposobljavanja pripadnika sustava civilne zaštite te su analizirani postojeći materijalno-tehnički uvjeti djelovanja sustava civilne zaštite.

MarketingMariner keramika

Izvor: Grad Opatija

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top