MarketingMariner keramika
događanja

Kongres „SCIENCE 4 HEALTH“ u Opatiji

Vitomir u vodi
Foto: Vladimir Šoić -Vitomir Maričić

U petak, 17. rujna 2021. s početkom u 10:20 sati Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji, bit će održan 1. hrvatski kongres prevencijske i sportske medicine, te kardiološke rehabilitacije s međunarodnim sudjelovanjem “SCIENCE 4 HEALTH“.

Na svečanosti otvorenja 1. hrvatskog kongresa prevencijske i sportske medicine te kardiološke rehabilitacije sa međunarodnim sudjelovanjem “SCIENCE 4 HEALTH”  koji će tematski objediniti struku, znanost i praksu nazočit će župan Zlatko Komadina te Predsjednik organizacijskog odbora, prof. dr. sc. Viktor Peršić, dr. med.

Sadržaj simpozija će obuhvaćati ključna znanja o medicini životnog stila, prevencijskoj i sportskoj medicini i kardiološkoj rehabilitaciji.

Program čine plenarna predavanja, znanstvena priopćenja, radionice funkcionalnih testiranja u sportskoj i rehabilitacijskoj medicini (CPET), radionice EKG-a u sportaša te interaktivne edukativne sadržaje.

Na predmetnom simpoziju planira se u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci predstaviti novi poslijediplomski studij „ Sportska i rehabilitacijska medicina“ te obaranje Guinnessovog rekorda u najdužem podvodnom hodu u jednom dahu u izvedbi našeg sportaša Vitomira Maričića.

Kongres je internacionalnog karaktera, a svoj su dolazak uz predavače iz Republike Hrvatske potvrdili eminentni svjetski predavači iz navedenog područja.

55555
Marketing

Zadnje novosti

To Top