MarketingMariner keramika
Opatija

Konferencija „Aktualnosti i pozitivna praksa upravljanja“

New Project (4)
izvor: grad opatija

Dvodnevna konferencija Foruma Poslovni Mediji pod pokroviteljstvom Grada Opatije

Dvodnevna konferencija “Aktualnosti i pozitivna praksa upravljanja” gradovi, općine i županije u organizaciji Foruma Poslovni Mediji održava se u Opatiji pod pokroviteljstvom Grada Opatije.

Razvojna uloga gradova, općina i županija u zajednici je iznimno važna, usuđujem se reći i presudna. Stoga je ovakva konferencija izvrsna prilika za čuti primjere dobre prakse te podići kompetencije sudionika u raznim područjima koja pokriva lokalna i regionalna samouprava, a ujedno i za susrete s kolegama koji se na dnevnoj bazi suočavaju s istim pitanjima, dilemama i problemima, naglasio je dr.sc. Emil Priskić, zamjenik gradonačelnika Grada Opatije prilikom otvaranja konferencije.

Teme koje će biti prezentirane u Opatiji vrlo su aktualne. Državna tajnica Ministarstva uprave Josipa Rimac predstavila je projekt: Optimizacija sustava lokalne i područne (regionalne) samouprave, Siniša Radaković, direktor Gradskog komunalnog poduzeća Prelog predstavio je njihov model gospodarenja otpadom. Uslijedile su teme o korištenju EU fondova u razvoju lokalnih zajednica – „Mogućnosti i izazovi u praksi“, pregled aktualnih natječaja dao je pomoćnik ministrice Dragan Jelić iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Sutra će predstavnici lokalne i regionalne samouprave sudjelovati na panelu Demografska obnova: (ne)Moguća misija, te na prezentacijama Leadership – Umijeće vođenja i motivacije u javnom sektoru, Odnosi s medijima za JLS i JRS te Društvene mreže u jedinicama lokalne i regionalne samouprave doznajemo na stranicama Grada Opatija.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top