MarketingMNK Gorovo
Kultura

Komedija ‘’Kakva ti je žena, takav ti je život’’ u Opatiji

k0djqswb-169

Hit komedija ‘’Kakva ti je žena, takav ti je život’’ dolazi u Opatiju u Centar Gervais, 5.02.2020. s početkom u 20:00 h

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život” osvaja regiju. Karte za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.

Za nepuna dva mjeseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 30-tak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 40,000 ljudi. Brojna publika u regiji uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života.

Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su ushićeno iščekivali svaki njegovi sljedeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo“, kazao nam je Marinković uoči sarajevske premijere.

MarketingMNK Gorovo

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice u prodaji preko sustava Moje karte.hr.80730719_764044600739409_3383074103299670016_o (1)

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top