MarketingModerato
Kultura

Komedija “Fantastični gospodin Dundee” u Centru Gervais

Fantastični-gospodin-Dundee
foto: Festival Opatija

Subota, 23. siječnja 2021. godine, s početkom u 20 sati u Centru Gervais prikazuje se Australska komedija Fantastični gospodin Dundee. Ovaj dugometražni igrani film trajan ja 88 minuta režirao je Dean Murphy dok su uloge raspodijelili međuostalim i Paul Hogan, Mel Gibson, Luke Bracey te Chevy Chase.

Legenda kino hitova Krokodil Dundee nakon uspješne karijere želi uživati u zasluženoj mirovini. Nakon mnogo prosjačenja i preklinjanja od strane njegovog agenta, gospodin Hogan se vraća Hollywoodu. Međutim, u samo nekoliko tjedana njegov brand biva potpuno uništen. Iako uvijek pokušava učiniti pravu stvar i spasiti svoju brzo opadajuću reputaciju, život se jednostavno urotio protiv njega. Sve se polako počinje pretvarati u pakao… ali i u fantastičnu zabavu za sve nas!

Cijena ulaznice: 25,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna na mjestu održavanja otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Iz Festivala Opatija mole posjetitelje da se tijekom boravka u centru Gervais pridržavaju mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom.

MarketingModerato

 

 

 

 

55555

Zadnje novosti

To Top