MarketingMariner keramika
Kastav

Književna večer Tajane Dukić u Kastvu

Knjiga Va jenen dahe

U ponedjeljak, 2. kolovoza 2021. godine na kastavskom Trgu Lokvina bit će održana promocija knjige „Va jenen dahe“ autorice Tajane Dukić.

Knjiga „Va jenen dahe“ je prepuna pjesama koje u sebi ne skrivaju samo zlatna slova čakavskog narječja, već i poruke koje su zagrljene smiješnim trenucima i raznobojnim ilustracijama. Svaka pjesma napisana je u čast ljudima koji su autorici, kroz zajedničke trenutke u životu, dali korisne savjete o prevladavanju svakodnevnih situacija. Te naučene poruke koje autorica želi prenijeti na čitatelja, u svakoj pjesmi stavljene su u prvi plan i napisane velikim tiskanim slovima tako da ih se ne može ignorirati.

Tajana Dukić
Autorica knjige Tajana Dukić, cijeli život živi i djeluje u Gradu Kastvu, pa se tako većina radnje ove knjige događa baš tamo, u najljepšim djelovima Grada Kastva.

Tajana i knjiga (2)
Da knjiga ima svoj početak i kraj zaslužni su: lektorica Dragica Stanić, ilustratorice Barbara Kežić i Lora Milić i urednik Goran Moravček.
Na promociji će se čitati neke od pjesama, razgovarati o tome kako je knjiga nastala, a program će svojim nastupima obogatiti dugogodišnji prijatelji, suradnici, glazbenici i glumci: Karla Pupis, Barbara Kežić, Andrija Frlan, Ante Radnić i Kulturno-umjetnička kumpanija „Oštija“, ili bolje rečeno Damjan Grbac, Dražen Turina Šajeta, Andy Cech, Zoran Kinkela Mežnjar i Zoran Ravnić.

MarketingMariner keramika

Tajana i knjiga
Promocija knjige „Va jenen dahe“ počet će u 21.00 sat, a program promocije vodit će, svima dobro poznati, Mario Lipovšek Battifiaca.

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top