MarketingJadran
Vijesti

Klub „Palčići“ donirao KBC-u rijeka novi inkubator za nedonoščad

Palčići za KBC Rijeka_o1

Odjel intenzivnog liječenja novorođenčadi Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka od četvrtka je bogatiji za novi inkubator. Klub roditelja nedonoščadi „Palčići“ iz Zagreba u akciji „Palčići za Hrvatsku“ prikupio je sredstva kojima su za potrebe KBC Rijeka nabavljeni intenzivni inkubator i uređaj za neinvazivnu ventilaciju ukupne vrijednosti 364.175,00 kuna, kao i specijalne pelene za nedonoščad koje nisu u slobodnoj prodaji.

Prilikom primopredaje vrijednih uređaja na donaciji su se zahvalili ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. sc. Alen Ružić, predstojnica Klinike za pedijatriju prof. dr. sc. Jelena Roganović i ispred Zavoda za intenzivno liječenje i neonatologiju dr. sc. prim. Robert Krajina.

Ravnatelj KBC-a Rijeka prof. Ružić naglasio je da ova donacija poručuje kako zajednica brine o najosjetljivijim skupinama u bolničkom sustavu podsjetivši da je i KBC ranije uložio sredstva u opremanje sanitetskog vozila kako bi inkubatori bili transportabilni.

MarketingJadran

Ispred Kluba roditelja nedonoščadi „Palčići“ ovu vrijednu donaciju riječkom KBC-u predala je Željka Vučko podsjetivši da je akcija „Vratimo Palčiće u Petrovu“ prerasla u akciju „Palčići za Hrvatsku“ u kojoj je od tvrtki i pojedinaca prikupljeno više od dva milijuna kuna.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top