MarketingMariner keramika
Opatija

Kirigin: Podržat ću proračun za 2021.

Centar Gervais Opatija, Dan Grada 2020, Festival Opatija, Foto L

Iako smatram da je Proračun za 2021. godinu predizborno „napuhan“ te da će nakon izbora taj isti Proračun morati biti stavljen u realnije okvire tu sam da dobronamjerno predlažem i sugeriram, a ne da opstruiram i rušim.

Gradski odbor SDP-a Opatija na sjednici održanoj u ponedjeljak, jednoglasno je odlučio kako će Fernando Kirigin biti kandidat za gradonačelnika Opatije na lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2021. godine, stoji u priopćenju Gradske organizacije SDP-a Opatija.

Kirigin je bio jedini predloženi kandidat te je dobio podršku svih članova koji su prisustvovali sjednici. Nakon nominacije za čelno mjesto u Gradu Opatiji, Kirigin se kolegama zahvalio na povjerenju, kazavši kako je zadovoljan što će na izbore predvoditi snažnu stranku, koja će dokazati da je najjača politička opcija u Opatiji.

Izjava Kirigin po pitanju gradskog proračuna za 2021. godinu: -“Sve od strane gradonačelnika predložene proračune u ove četiri godine sam uz određene sugestije od kojih su neke prihvaćene, a neke nisu, podržao. Tako će biti i s Proračunom Grada Opatije za 2021. godinu. Iako smatram da je Proračun za 2021. godinu predizborno „napuhan“ te da će nakon izbora taj isti Proračun morati biti stavljen u realnije okvire tu sam da dobronamjerno predlažem i sugeriram, a ne da opstruiram i rušim. Tako sam funkcionirao posljednje četiri godine pa ću se i nastaviti isto ponašati do kraja mandata. Mislim da je u ovim trenutcima puno važnije zajedništvo i sloga kako bi se pronašlo najbolja rješenja u ovoj teškoj situaciji za poduzetnike i građane.” 

MarketingMariner keramika

 

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top