MarketingMariner keramika
Kultura

Kazališni studeni u Gervaisu

Anđelka Pripoć
foto: infomediabalkan.com

Kazališna sezona Gervaisa u mjesecu studenome u znaku je kazališne verzije kultnog domaćeg filma „Kako je počeo rat na mom otoku” te predstave inspirirane istoimenim filmom Alfreda Hitchocha „39 STEPENICA”.

„Kako je počeo rat na mom otoku” gledati ćemo u izvedbi Dramskog kazališta Gavella dok  „39 STEPENICA” dolazi u verziji zagrebačkog Gradskog kazališta  „Komedija”, navedenom izvedbom  biti će obilježena i manifestacija „Noć kazališta 2018.”.

Predstava “Kako je počeo rat na mom otoku” u režiji Dražena Ferenčine imala je premijeru prošlog proljeća u Šibeniku, nakon toga i u Zagrebu ove jeseni tako da nam dolazi frižak kazališni proizvod, predstava koja je već sada profiliran hit. Glavnu ulogu tumači Boris Svrtan, ostale uloge Janko Rakoš, Nenad Cvetko i čitava plejada svima nama dobro poznatih glumaca. Predstava je na rasporedu 7.11.2018.

„39 STEPENICA” je predstava koja je prilikom premijere imala sjajne kritike kako je to obično i slučaj s komedijinim produkcijama. U tradicionalnoj noći kazališta gledati ćemo: Jasnu Palić Picukarić, Davora Svedružića i druge dok režiju potpisuje Marko Juraga.

MarketingMNK Gorovo

Predstava „Što me snađe” Anđelke Prpić, bolje polovice urnebesnog tandema „Andrija i Anđelka”, još je jedan već sada rasprodan regionalni kazališni hit. Očekuje nas, u svakom slučaju, uzbudljiv kazališni mjesec za sve poklonike dramske radnje i glumačke mimike.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top