MarketingMariner keramika
Kultura

Kazališna predstava “Trešnja” u Gervaisu

New Project (1)

Kazališna predstava “Trešnja” u izvedbi kazališta Playdrama iz Splita koja će se održati u utorak, 5. ožujka 2019. s početkom u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji

Režiju predstave potpisuje Tamara Damjanović, a glume Katarina Romac, Petra Kovačić, Sara Ivelić i Davor Pavić.

Kazališna predstava “Trešnja” nastala prema istoimenoj priči Tanje Mravak, govori o obitelji, odrastanju i suočavanju s promjenama, kako u vlastitom, tako i u životu onih nam najbližih.

U blagdansko doba, Ivana stiže u obiteljski dom u posjet majci Mariji i mlađoj sestri Maji. Novi faktor u ionako složenoj dinamici odnosa majke i dviju kćeri je Dinko, majčin novi partner, prvi nakon smrti Ivaninog i Majinog oca.

Svježa interpretacija svima nam poznate priče o obiteljskom kolektivu, njegovim zakonitostima, problemima i neizrečenim kritikama koje uvijek tinjaju negdje ispod površine prošarana je toplim humorom koji djeluje kao predah od napetosti i zaista savršeno preslikava obiteljsku realnost na kazališne daske. U snažnim ženskim likovima gledatelji će zasigurno prepoznati vlastite majke, sestre, prijateljice i/ili same sebe.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna. Cijena ulaznice za studente i umirovljenike iznosi 60 kuna a popust je moguće ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija.

Ulaznice se prodaju u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr.

Na dan predstave, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je od 19 sati.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top