MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Kazališna predstava “Oleanna” u Opatiji

Oleanna
foto: Festival Opatija

Kazališna predstava: David Mamet, Oleanna

Putujuće kazalište i scena Ribnjak – Centar mladih Ribnjak, Zagreb
Petak, 5. travnja 2019. u 20 sati / Centar Gervais, Opatija

Projekt Sare Stanić i Darka Stazića / Glazba: Marjan Nećak / Tehnika: Marko Crnčević / Igraju: Darko Stazić (Profesor John) i Sara Stanić (Studentica Carol)

David Mamet jedan je od najvažnijih suvremenih dramatičara koji je svojom predstavom Oleanna dotaknuo neke od najvažnijih tema današnjeg društva: manipulacija ljudima i odnos moći. Jedno nasuprot drugog, profesor i studentica, u nekoliko naizgled mirnih razgovora prolaze od zainteresiranosti za studentičin rad do pokazivanja naklonosti u pozivu profesora na ponovni susret te optužbi za neprimjeren odnos, do završnog fizičkog nasrtaja isprovociranog profesora na studenticu i sasvim neizvjesnog kraja.

Od svoje praizvedbe 1992. godine na Cambridgeu Oleanna svojom oštrinom uvijek iznova oduševljava kritiku i publiku. Praizvedbu su igrali poznati američki glumac William H. Macy i Rebecca Pidgeon, a 1994. godine učinjena je i filmska adaptacija.

Marketing

Cijena ulaznice: 70,00 kn.
Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike: 50,00 kn.
Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top