MarketingModerato
Kultura

Kazališna predstava Matovilka

148556091_5789734467718993_7468782716196096736_o

Petra Radin: Kazališna Kazališta Tvornica lutaka, Zagreb- Matovilka

Predstava za djecu od tri godine Matovilka Režija: Igor Šeregi / Scenarij: Petra Radin i Matija Šakoronja / Glazba: Saša Miočić / Kostimi: Đurđica Vorkapić / Uloge: Filip Detelić, Josip Brakus, Matija Šakoronja i Borko Perić kao gost iznenađenja

Matovilka je predstava koja donosi sreću, igru i veselje za predškolski i školski uzrast uz bitnu pouku ljubavi, upornosti i nesebičnosti. Kroz okvir «kazališnih moljaca», ona donosi tu lektiru doslovno u školske klupe. Predstava je koncipirana kao igra Učitelja i troje učenika (Moljci) koji kroz igru, glumu i nadasve kreativnost zamišljenog prostora uče koliko je zabavno čitati.

Moljci su tipični učenici koji su pomalo lijeni i u čitanju ne nalaze ništa zanimljivo u ovo digitalno doba. Učitelj ih isprva natjera, a zatim im prepusti cijelu predstavu Matovilke u koju Moljci zarone do kraja te im ona završi i prerano. Na kraju predstave, vraćamo se s Moljcima u školske klupe gdje nam oni ispričaju što su naučili. Na taj način djeci predstavljamo što se sve zabavno može dogoditi ako pruže šansu mašti kroz čitanje.

Predstava je prepuna smiješnih rušenja 4 zida, interakcijama s djecom, nespretnim momentima i predivnim kostimima. Cijela zamisao je kako napraviti predstavu u školi ispred ploče. Nadamo se da će ova prva od mnogo predstava s Moljcima motivirati djecu da i sami naprave nešto slično u svojim školama i igraju se, glume, ali i čitaju lektiru.

MarketingMuzej turizma

Cijena ulaznice: 40,00 kuna
Obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 30,00 kuna po osobi / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na mojekarte.hr.
Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais se otvara sat vremena prije početka programa. See Less

55555

Zadnje novosti

To Top