MarketingMariner keramika
Kultura

Kazališna predstava “Brodolomke” u Opatiji

brodolomke
foto: histrion.hr

Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu

Kazalište Moruzgva i Ludens Teatar iz Zagreba u četvrtak, 18. travnja 2019. u 20 sati u Centru Gervais u Opatija pripremaju klazlišnu predstavu Brodolomke u kojoj glume, pjevaju i plešu Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Luka Petrušić autorski je projekt prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander.

Redatelj predstave je Krešimir Dolenčić a dramaturginja Ana Tonković Dolenčić.  Za koreografiju je zadužena Ilona Cvitić. Skladatelj i autor glazbenih aranžmanabiti će Mario Mirković . Kostimografkinja: Tea Bašić Erceg. Scenografkinja: Irena Kraljić.  Oblikovanje svjetla: Martin Satović.

Iako različitih životnih priča, sudbina poveže četiri žene na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale.

Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu.

Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost, jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti, u koju se gledatelj jednostavno mora zaljubiti.

MarketingMariner keramika

Cijena ulaznice: 80,00 kn
Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike: 60,00 kn // Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija!

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top