MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kastav

Kastavka mjeseca srpnja 2019. je Tajana Dukić

1

Kastavka mjeseca srpnja 2019. – Tajana Dukić

Tajana Dukić otkrila je ljubav prema muzici sa 4 godine kada je prvi put sjela za klavir. Magistra muzikologije proglašena je Kastavkom mjeseca srpnja. Tajana je voditeljica Glazbenog odjela Osnovne škole “Milan Brozović” iz Kastva, a s obzirom da je njezin svijet glazba, i svoje slobodno vrijeme posvećuje sviranju, pjevanju, komponiranju pri čemu promovira i svoj Kastav. Najzanimljiviji joj je rad sa djecom u glazbenom odjelu koji broji 170 učenika.Capture

U protekle dvije godine oduševila je publiku Kastafskog kulturnog leta predstavama „Niš leh trdo ča“ i „Kažin na 365“, čija su okosnica priče ljepota i običaji Kastva s naglaskom na čakavici. Tajana potpisuje režiju, tekst, brine o glazbi, te u konačnici izvrsno glumi.

Ova svestrana Kastavka dugi niz godina radi kao učiteljica, te potiče djecu da zavole glazbu i uživaju u njoj. Tako je nastao i dječji pjevački festival „Kastafski glasi“ koji okuplja talentirane pjevače iz više županija, a čiju organizaciju također potpisuje Tajana Dukić.

Marketing

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top