MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kastav

Kastavka mjeseca je Mira Bujan

Capture

Gospođa Mira Bujan je zasluženo proglašena Kastavkom mjeseca lipnja

Nema priče o kastavskom ugostiteljstvu i turizmu bez gospođe Mire Bujan koja je dobila i posebno priznanje Hrvatske obrtničke komore „Vrijedne ruke“

Sa svojim pokojnim suprugom Josipom još je davne 1966. godine krenula u ugostiteljske vode, a 1971. otvaraju objekt po kojem su najpoznatiji. Villa Mira je restoran i pansion te mjesto na kojem su proslavljena brojna vjenčanja i mnogi drugi lijepi životni trenuci. Ljubav prema ugostiteljstvu prenijeli su i na svoje kćeri Andreju i Sandi.

Gospođa Mira Bujan je zasluženo proglašena Kastavkom mjeseca lipnja. Pogledajte ovaj video u kojem kaže da ne može svatko biti ugostitelj i da goste treba lijepo primiti da se opet vrate. Neki se njeni gosti vraćaju već 30 godina i u njenom se restoranu osjećaju kao kod kuće.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Kastavka mjeseca lipnja 2020 – Mira Bujan

Nema priče o kastavskom ugostiteljstvu i turizmu bez gospođe Mire Bujan koja je dobila i posebno priznanje Hrvatske obrtničke komore „Vrijedne ruke“. Sa svojim pokojnim suprugom Josipom još je davne 1966. godine krenula u ugostiteljske vode, a 1971. otvaraju objekt po kojem su najpoznatiji. Villa Mira je restoran i pansion te mjesto na kojem su proslavljena brojna vjenčanja i mnogi drugi lijepi životni trenuci. Ljubav prema ugostiteljstvu prenijeli su i na svoje kćeri Andreju i Sandi. Gospođa Mira Bujan je Kastavka mjeseca lipnja.

Gepostet von Grad Kastav am Mittwoch, 15. Juli 2020

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top