MarketingMNK Gorovo
Kastav

Kastavac mjeseca veljače je umjetnik Saša Jantolek

Capture

Saša Jantolek, Kastavac mjeseca veljače 2020.

Saša Jantolek, kastavski umjetnik čiji opus stvaralaštva obuhvaća strip, crtež, slike, instalacije, objekte, ironične konceptualne ili „stvarne“ pusteve, poetske ilustracije, lutke, pri čemu je konstanta njegovog umjetničkog izražavanja integracija slikarskog i kiparskog, humorističnog, maštovitog i lucidnog, poetskog i grotesknog, zaslužio je titulu zbog svog rada s djecom i radionica koje je nedavno provodio u Dječjem vrtiću „Vladimir Nazor“.

Učio je djecu slikarskim tehnikama, odabiru motiva, poticao njihovu maštu i ljubav prema umjetnosti. Pogledajte video o Saši Jantoleku.

Kastavac mjeseca veljače 2020. – Saša Jantolek

MarketingMNK Gorovo

Dok smo dogovarali Kastavca mjeseca veljače, nismo ni slutili u što će se naši životi pretvoriti desetak dana kasnije. Saša Jantolek, kastavski umjetnik čiji opus stvaralaštva obuhvaća strip, crtež, slike, instalacije, objekte, ironične konceptualne ili „stvarne“ pusteve, poetske ilustracije, lutke, pri čemu je konstanta njegovog umjetničkog izražavanja integracija slikarskog i kiparskog, humorističnog, maštovitog i lucidnog, poetskog i grotesknog, zaslužio je titulu zbog svog rada s djecom i radionica koje je nedavno provodio u Dječjem vrtiću „Vladimir Nazor“. Učio je djecu slikarskim tehnikama, odabiru motiva, poticao njihovu maštu i ljubav prema umjetnosti. U ovom trenutku čini se da boljeg Kastavca mjeseca nismo mogli odabrati jer nam u danima koji slijede svima treba malo optimizma i boja sa Sašinih radova.

Posted by Grad Kastav on Monday, March 16, 2020

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top